Victoria, vC – Die Victoria en Esquimalt-polisieraad kondig graag die verlenging van hoofman Del Manak se termyn as hoofkonstabel van die Victoria-polisiedepartement aan tot 2024.

Die nuwe kontrak sal vanaf 1 Januarie geldst, 2021, tot 31 Desemberst, 2024. Hoof Manak het voorheen vanaf Desember 2015 tot Junie 2017 as waarnemende hoofkonstabel gedien, waarna hy in 'n kontrak met 'n termyn van 1 Julie as hoofkonstabel aangestel isst, 2017, tot 31 Desemberst2020.

Tydens sy ampstermyn het hoofman Manak werknemerswelstand en geestesgesondheid 'n topprioriteit gemaak, sowel as die verbetering van die departement se verbintenisse met sy gemeenskappe terwyl hy 'n toekomstige koers vir die organisasie uitgestippel het deur die publikasie van VicPD se nuwe Strategiese Plan 'n Veiliger gemeenskap saam.

"Hoofman Manak is 'n bewese leier wat VicPD suksesvol gelei het sedert 2015," het Barbara Desjardins, medevoorsitter van die Raad, gesê. "Die direksie sien uit daarna om voort te gaan om met hoofman Manak saam te werk terwyl ons die geleenthede wat voorlê, in die gesig staar."

“Hoofman Manak se heraanstelling kom op 'n tyd met aansienlike veranderinge en uitdagings in polisiëring,” het Lisa Helps, medevoorsitter van die Raad, gesê. “Ek is bly dat die direksie besluit het om hoofman Manak in hierdie tyd weer aan te stel, aangesien sy deurdagte leierskap rondom kwessies van diversiteit en insluiting baie belangrik sal wees vir die polisiedepartement en vir die gemeenskap as geheel.”

-30

Vir hoofman Manak se biografie, besoek asseblief www.vicpd.ca/about-us/

Vir hoofman Manak se kontrakte (2017 en 2021), besoek asseblief www.vicpd.ca/polisieraad/

Vir meer inligting oor VicPD se strategiese plan 'n Veiliger gemeenskap saamBesoek www.vicpd.ca/open-vicpd/

 

Vir verdere inligting, kontak:

Burgemeester Barbara Desjardins

250-883-1944

Burgemeester Lisa help

250-661-2708