Victoria, vC – Die Victoria Royals, VicPD en die Victoria City Police Athletic Association (VPAA) werk saam met die NHL om laekoste, toeganklike straathokkie hierdie somer na die Groter Victoria-jeug te bring.

Vanaf Dinsdag 4 Julie sal spanne van sewe jeugdiges in vyf verskillende ouderdomskategorieë, van ouderdomme 6 tot 16, die stryd aansê as die plaaslike straathokkieverteenwoordigers van 'n NHL-span. Aangebied deur die Victoria Royals in die Save-On-Foods Memorial Centre-parkeerterrein elke Dinsdagaand oor 'n tydperk van vier weke, sal die spanne veg om die oppergesag van NHL Street. Hierdie eerste jaar is 'n kort seisoen, met volgende jaar se seisoen na verwagting 'n volle agt weke.

Registrasie is nou oop by NHLStreetVictoria.ca. Met aansienlike ondersteuning van die Victoria Royals, die VCPAA en VicPD, beteken die vennootskap dat hierdie eerste toernooi laekoste teen $50 per jeug is. Elke deelnemer ontvang hul eie omkeerbare amptelike NHL Street-weergawe van hul span se trui.

"Hokkie is nie net wat die Victoria Royals-organisasie doen nie, dit is deel van hoe ons verbindings bou wat op hul beurt lewenslange vaardighede van spanwerk, deursettingsvermoë en leierskap vestig," het Dan Price, die Victoria Royals-hoofbestuurder, gesê. “Ons is bly om ons spelers in ons tuisarena met jong spelers te verbind om beide hokkievaardighede en lewensvaardighede te help mentor.”

"As 'n hokkie-aanhanger is ek baie opgewonde oor die geleentheid vir VicPD om saam te werk met die NHL, die Victoria Royals-hokkieklub en ons eie atletiekvereniging," het VicPD-hoof Del Manak gesê. “Ons plaaslike jeug sal weeklikse straathokkiespeletjies in ’n prettige, nie-mededingende omgewing kan speel terwyl hulle die logo en kleure van hul gunsteling NHL-hokkiespan dra. Ek sien veral daarna uit om die span wat die New York Islanders kies, aan te moedig.”

"Om die koste laag te hou sodat hierdie geleentheid vir soveel jongmense as moontlik toeganklik kan wees, was baie belangrik vir ons," het VCPAA se uitvoerende hoof. Mandeep Sohi gesê. "Ons is trots om deel te wees om hierdie amptelike NHL-geleentheid na ons gemeenskap te bring."

Die eerste NHL Street-wedstryd in Victoria begin met 'n seremoniële puck-val by parkeerterrein van Save-On-Foods Memorial Centre, 1925 Blanshard St., op Dinsdag, 4 Julie.

Om vir 'n span te registreer, besoek NHLStreetVictoria.ca. Registrasie is beperk.

Vir meer inligting oor NHL Street in Groter Victoria, besoek asseblief NHLStreetVictoria.ca or https://www.instagram.com/nhlstreetvictoria/.

-30

Oor die Victoria Royals  
Die Victoria Royals is 'n Kanadese groot junior yshokkieklub in die Western Hockey League (WHL) wat besit en bedryf deur GSL Group. Die Royals speel al hul tuiswedstryde by Save-On-Foods Memorial Centre en het hul 12de seisoen van hul bestaan ​​betree.