Datum: Woensdag, Junie 28, 2023 

Victoria, vC – VicPD-beamptes en -personeel onthou die 28 Junie 2022-geleenthede met dankbaarheid vir diegene wat gereageer het en diegene wat hulle die afgelope jaar ondersteun het. 

Op 28 Junie 2022 het VicPD-beamptes gereageer op 'n ernstige gebeurtenis wat in Saanich ontvou het. Wat gevolg het, was 'n baie moeilike tyd vir alle VicPD-beamptes en -personeel, en werklik vir enigiemand wat in polisiëring gewerk het, of wat daardie dag op die terrein was.  

Een jaar later sê ons dankie, vir almal wat op daardie dag, en in die dae, weke en maande daarna opgedaag het. Van die ander polisie- en noodreaksiedepartemente, tot die gesondheids- en welstandpersoneel wat ons vergesel het, en die ander wat daardie dag geraak is, in die voortdurende reis na herstel, tot die burgers van Victoria en Esquimalt wat aanhou om hul ondersteuning te toon – dankie dat jy daar is. 

Terwyl ons oor hierdie dag nadink, fokus ons ons gedagtes op die vertoning van ondersteuning wat ons die afgelope jaar ontvang het en wil dit graag met jou deel in 'n kort video. 

 

-30 

  

Ons is op soek na gekwalifiseerde kandidate vir beide polisiebeampte en burgerlike posisies. Dink jy aan 'n loopbaan in staatsdiens? VicPD is 'n gelyke-geleentheid werkgewer. Sluit aan by VicPD en help ons om Victoria en Esquimalt saam 'n veiliger gemeenskap te maak.