Datum: Donderdag, Junie 29, 2023 

Victoria, vC – VicPD kondig 'n nuwe voertuig aan, die VicPD Community Rover, wat ontwerp is om ons gemeenskapsveiligheidsprogramme te verbeter, die burgers van Victoria en Esquimalt by gesprekke oor hul polisiedepartement te betrek, en bewustheid van ons gemeenskapswaardes en werwingsfokus te verhoog. 

Op Donderdag 29 Junie is die VicPD Community Rover in 'n ontwerp-onthullingsgeleentheid bekendgestel. Die Rover is ontwerp om ons gemeenskapswaardes, ons vennootskappe en ons werwingsfokus te weerspieël.  

Community Rover Aankondiging Video

Die VicPD Community Rover is 'n gratis huurkontrak van die Burgerlike Beslagleggingskantoor (CFO). Wanneer daar op voertuie en ander goedere beslag gelê word as opbrengs van misdaad, kan dit na die finansiële hoof verwys word vir beslagleggingsoorweging, wat goedgekeur of geweier kan word vir beslagleggingsverrigtinge. Wanneer voertuie waarop beslag gelê is, geskik is om hergebruik te word, kan polisie-agentskappe aansoek doen om dit te gebruik vir gemeenskaps- en polisiebetrokkenheid, en polisie-opvoedingsprogramme soos teen-bendepogings. 

Jy sal die Rover by gemeenskaps- en sportgeleenthede, skoolbesoeke en werwingsaktiwiteite sien. Wanneer jy die Rover sien, weet jy dat jy 'n beampte, professionele personeellid, Spesiale Munisipale Konstabel, Reserwekonstabel of Vrywilliger kan kry wat met jou kan praat oor wat ons doen en hoe jy betrokke kan raak om saam 'n veiliger gemeenskap te skep. 

Kom meer te wete oor die VicPD Community Rover by https://vicpd.ca/about-us/community-rover.  

-30 

  

Ons is op soek na gekwalifiseerde kandidate vir beide polisiebeampte- en professionele personeelposte. Dink jy aan 'n loopbaan in staatsdiens? VicPD is 'n gelyke-geleentheid werkgewer. Sluit aan by VicPD en help ons om Victoria en Esquimalt saam 'n veiliger gemeenskap te maak.