Datum: Donderdag, September 21, 2023 

Lêer: 23-35179 

Victoria, vC – Beamptes vra jou hulp terwyl ons werk om die gesoekte Gordon Hansen op te spoor. 

Gordon word tans oral in Kanada gesoek vir die opskorting van sy dagparool nadat hy nie na sy gemeenskapsresidensiële fasiliteit (CRF) teruggekeer het nie. Hy is gisteraand laas in die middestad gesien. 

Gordon Hansen is 70 jaar oud en word beskryf as vyf voet, agt duim lank, swaar geset met 'n bosgrys baard en is laas gesien met 'n rooi T-hemp, jeans met bretels en met 'n groen inkopiesak. 'n Foto van Gordon is hieronder. 

Gordon is op dagparool wat verband hou met 'n tweedegraadse moordskuldigbevinding.

As jy sien dat Gordon Hansen 911 bel. As jy inligting het oor sy verblyfplek, skakel asseblief die E-Comm Report Desk by (250) 995-7654 uitbreiding 1. Bel Greater Victoria Crime Stoppers by 1-800 om wat jy weet anoniem aan te meld. 222-WENKE of dien 'n wenk aanlyn in by Groter Victoria Crime Stoppers. 

-30 

  

Ons is op soek na gekwalifiseerde kandidate vir beide polisiebeampte en burgerlike posisies. Dink jy aan 'n loopbaan in staatsdiens? VicPD is 'n gelyke-geleentheid werkgewer. Sluit aan by VicPD en help ons om Victoria en Esquimalt saam 'n veiliger gemeenskap te maak.