Datum: Dinsdag Oktober 24, 2023 

Victoria, vC - VicPD stel graag ons nuutste lid bekend, 'n 3-jarige Golden Labrador Retriever genaamd Daisy. 

Op Dinsdag, 24 Oktober, het hoofman Del Manak Daisy by die VicPD-familie verwelkom tydens 'n eedseremonie waar sy amptelik haar pligte as 'n Operasionele Stres Intervensie (OSI) Hond opgeneem het.    

VicPD Beroepstresintervensie (OSI) Dog Daisy 

Daisy is aan VicPD geskenk deur Wounded Warriors Canada in samewerking met VICD – BC & Alberta Guide Dogs wat die opleiding vir Daisy en haar hanteerders verskaf het.  

“Die positiewe uitkomste van lede van 'n Operasionele Stres-intervensiehond-ondersteuningsorganisasie is sonder twyfel. Operasionele Stres Intervensie Honde skep 'n geleentheid vir veilige en betekenisvolle verbindings terwyl hulle 'n vertroue-gevulde omgewing bevorder vir lede om te ontleed. Honde soos Daisy maak groot impak op die geestesgesondheid en welstand van organisasies soos die Victoria-polisiedepartement. VICD – BC & Alberta Guide Dogs is dankbaar om deel te wees van hierdie impakvolle ervaring.” Uitvoerende Direkteur Mike Annan, VICD Service Dogs, 'n afdeling van BC & Alberta Gidshonde.  

“Daar word van polisiebeamptes verwag om daagliks op kritieke en potensieel traumatiese voorvalle te reageer. Ons weet dat herhaalde blootstelling aan traumatiese voorvalle langdurige impak op die lede en, by uitbreiding, die organisasie self kan hê. Ons weet ook hoe belangrik dit is om proaktief te wees en voor hierdie situasies te staan ​​om lede te help om veilig, ondersteun en verstaan ​​te voel. Dit is 'n groot deel van die rol wat OSI Daisy saam met die Victoria-polisiedepartement sal speel en ons is uiters trots om te help om hierdie paring moontlik te maak.” – Uitvoerende direkteur Scott Maxwell, Wounded Warriors Kanada 

Saam met twee VicPD-werknemers sal Daisy haar dae spandeer om ons personeel te ondersteun. Daisy is opgelei om te herken wanneer mense 'n stresvolle of traumatiese ervaring ondergaan, en sy sal daar wees om sommige van daardie gevoelens te help verlig en vertroosting te bied aan diegene wat dit nodig het.  

“Daisy se teenwoordigheid hier by VicPD het reeds baie glimlagte en oomblikke van vreugde in almal se werksdag gebring. Ons personeel ervaar traumatiese gebeure deur elke dag en om Daisy hier te hê om die las van die trauma wat ons daagliks ervaar te help verlig, is nog 'n stap vorentoe in ons verbintenis tot die gesondheid en welstand van ons personeel. Ons is dankbaar vir die vennootskappe wat ons met Wounded Warriors Canada en VICD – BC & Alberta Guide Dogs het; hul ondersteuning met OSI Daisy was van onskatbare waarde.” – VicPD-hoofkonstabel Del Manak 

Daisy is 'n toevoeging tot ons reeks programme om die gesondheid van welstand van ons beamptes en personeel te ondersteun, insluitend 'n interne sielkundige, jaarlikse welstandsondersoeke vir alle personeel, 'n portuurondersteuningspan en 'n terugkeer-na-werk-sersant om ons te help beamptes en personeel hanteer daardie alledaagse spanning en bied elke dag hul beste. 

Daisy sal ook beskikbaar wees om van ons mees kwesbare burgers wat slagoffers van misdaad was tydens die onderhoud en ondersoekproses te ondersteun. Sy is 'n aanhanger van mense en kopklappe, sy begin vandag met haar pligte en sal 'n konstante teenwoordigheid in ons kantore en, soms, ons gemeenskappe wees.                                                                           

-30 

We is op soek na gekwalifiseerde kandidate vir beide polisiebeampte en burgerlike posisies. Dink jy aan 'n loopbaan in staatsdiens? VicPD is 'n gelyke-geleentheid werkgewer. Sluit aan by VicPD en help ons om Victoria en Esquimalt saam 'n veiliger gemeenskap te maak.