Datum: Woensdag, November 22, 2023 

Lêer: 23-43157 

Victoria, vC – Padsluitings en aansienlike verkeersontwrigtings word verwag vir die middestad van Victoria op Saterdag, 25 November, vir die 41ste Peninsula Co-op Santa Claus Parade.  

Daar sal verskeie groot padsluitings wees tydens die geleentheid, wat insluit: 

  • Bellevillestraat, tussen Douglasstraat en Menziesstraat, sal van ongeveer 3:30 tot ongeveer 7:30 gesluit wees 
  • Menziesstraat, tussen Bellevillestraat en Superiorstraat, sal van ongeveer 3:30 tot ongeveer 7:30 gesluit wees  
  • Government Street, tussen Humboldtstraat en Superiorstraat, sal van ongeveer 3:30 tot ongeveer 7:30 gesluit wees 
  • Humboldtstraat, tussen Governmentstraat en Douglasstraat, sal van ongeveer 4:30 tot ongeveer 7:30 gesluit wees 
  • Douglasstraat, tussen Bellevillestraat en Baystraat, sal van ongeveer 4:30 tot ongeveer 7:30 gesluit wees 

 

Tydens die sluitings sal voertuigverkeer nie Douglasstraat vanaf Bellevillestraat na Baystraat kan kruis nie. 

Beduidende verkeersvertragings en ontwrigtings sal na verwagting tydens die parade in die middestad van Victoria voorkom en deelnemers moet beplan om vroeg op te daag. Om die vasloop tot die minimum te beperk, moedig ons ooswaartse voertuigverkeer aan om die Johnstonstraat-brug te vermy en eerder via die Bay Street-brug te reis. 

Ons beamptes, vrywilligers en Reserwekonstabels sal teenwoordig wees om te help om almal wat die geleentheid bywoon veilig te hou. Bywoners kan ook dophou vir ons Gemeenskap Rover, wat saam met ons span in die parade sal wees. Vir regstreekse opdaterings oor die geleentheid daardie dag, insluitend padsluitings en inligting oor openbare veiligheid, volg ons asseblief op X (voorheen Twitter) op ons @VicPDCanada rekening. 

Tydelike, gemonitorde kringtelevisiekameras is ontplooi 

Soos met vorige geleenthede, sal ons ons tydelike, gemonitorde kringtelevisiekameras ontplooi ter ondersteuning van ons bedrywighede om openbare veiligheid te verseker en te help om verkeersvloei te handhaaf. Die ontplooiing van hierdie kameras is deel van ons bedrywighede om te help om die geleentheid veilig, vreedsaam en gesinsvriendelik te hou en is in ooreenstemming met beide provinsiale en federale privaatheidswette. Tydelike tekens is in die area aangebring om te verseker dat die publiek bewus is. Die kameras sal afgeneem word sodra die gebeure afgehandel is. As jy kommer het oor ons tydelike kamera-ontplooiing, stuur 'n e-pos [e-pos beskerm].   

-30 

Ons is op soek na gekwalifiseerde kandidate vir beide polisiebeampte en burgerlike posisies. Dink jy aan 'n loopbaan in staatsdiens? VicPD is 'n gelyke-geleentheid werkgewer. Sluit aan by VicPD en help ons om Victoria en Esquimalt saam 'n veiliger gemeenskap te maak.