Datum: Donderdag November 23, 2023 

Victoria, vC – VicPD het die 2023 Q3 Community Safety Report Cards (CSRC) vir Victoria en Esquimalt 

Vanoggend het hoofman Del Manak die 2023 Q3 CSRC aan die Victoria Stadsraad voorgelê, wat die Q3-verslagtydperk afsluit. Die 2023 Q3 CSRC vir Esquimalt is op 20 November aangebied.   

Beide verslae kan verkry word op Maak VicPD oop, die eenstop-spilpunt vir inligting oor die Victoria-polisiedepartement.    

 

Hierdie kwartaal is die oortydkoste en tydverlies in skofteverslae vir 2022 beklemtoon, wat ons behoefte beklemtoon om beide nuwe en ervare beamptes aan te stel om die voortdurende vraag na bykomende skofte te vul om gemeenskapsveiligheid tydens geleenthede en demonstrasies te verskaf, en om beamptes wat weg is, te vul. van werk. VicPD het 'n doelwit om 24 nuwe beamptes in 2024 aan te stel. 

Benewens ons werwingspogings, is VicPD daartoe verbind om huidige beamptes en personeel te ondersteun, en het onlangs in verskeie gesondheid- en welstandinisiatiewe belê, insluitend 'n interne sielkundige, herintegrasiebeampte, en operasionele stres intervensie hond.  

Van besondere belang vir inwoners van Victoria, het fietsdiefstalle vanjaar aansienlik afgeneem, en in die algemeen byna 50% sedert 2015. Sien die data oor fietsdiefstalle in die Victoria Gemeenskapsinligting, onder die Operasionele Update-oortjie. 

Die verslagkaarte verskaf ook 'n opsomming van noemenswaardige lêers, misdaadvoorkomingspogings en gemeenskapsbetrokkenheidaktiwiteite in die Stad en Dorpsgebied vanaf 1 Julie tot 30 September 2023.   

-30  

Ons is op soek na gekwalifiseerde kandidate vir beide polisiebeampte en burgerlike posisies. Dink jy aan 'n loopbaan in staatsdiens? VicPD is 'n gelyke-geleentheid werkgewer. Sluit aan by VicPD en help ons om Victoria en Esquimalt saam 'n veiliger gemeenskap te maak.