Datum: Vrydag, Desember 1, 2023 

Lêer: 23-44127 

Victoria, vC – Verkeer sal na verwagting hierdie Sondag op Esquimaltweg ontwrig word vir die Celebration of Lights-parade. 

Op 3 Desember bied die Township of Esquimalt sy jaarlikse Celebration of Lights-parade aan. Daar sal tydelike padsluitings wees vanaf ongeveer 4:30 tot 5:30 langs Esquimaltweg, vanaf Canteenweg tot by Lampsonstraat.  

'n Kaart van die paraderoete is hieronder: 

Ons beamptes, vrywilligers en reserwekonstabels sal op die terrein wees om te help met padsluitings en verkeersontwrigtings, en om almal wat die geleentheid bywoon veilig te hou. Bywoners kan ook dophou vir 'n feestelike weergawe van ons Gemeenskap Rover, wat saam met ons span in die parade sal wees. 

-30 

Ons is op soek na gekwalifiseerde kandidate vir beide polisiebeampte en burgerlike posisies. Dink jy aan 'n loopbaan in staatsdiens? VicPD is 'n gelyke-geleentheid werkgewer. Sluit aan by VicPD en help ons om Victoria en Esquimalt saam 'n veiliger gemeenskap te maak.