Datum: Saturdag, Desember 2, 2023 

Victoria, vC – Verkeer sal na verwagting die naweek weer in die middedorpse kern ontwrig word vir ’n beplande betoging. 

Op Sondag, 3 Desember, sal 'n beplande betoging na verwagting verkeer langs die Regering- en Douglasstraat, tussen Belleville- en Heraldstraat, ontwrig, wat omstreeks 2:XNUMX begin en ongeveer een uur duur. 'n Kaart van die beplande roete is hieronder. 

Die Kanadese Handves van Regte en Vryhede maak voorsiening vir vreedsame betogings in openbare ruimtes, insluitend strate, en VicPD werk hard om te verseker dat deelnemers veilig is. Maar pkunstenaars word daaraan herinner dat dit inherent onveilig is om op oop strate te marsjeer, en dat hulle dit op eie risiko doen.  

Deelnemers word ook gevra om die grense van wettige demonstrasie te onthou. VicPD's Veilige en vreedsame demonstrasiegids bevat inligting oor die regte en verantwoordelikhede van vreedsame demonstrasie. 

Voortgesette demonstrasies van hierdie tipe kan verwag word met wisselende beplande roetes. Opdaterings oor impak op verkeer sal na ons X (voorheen Twitter) rekening geplaas word @vicpdcanada 

-30