Datum: Dinsdag, 20, Februarie 2024 

Victoria, vC – VicPD het die 2023 Q4 Community Safety Report Cards (CSRC) vir Victoria en Esquimalt.   

Op 15 Februarie het hoofman Del Manak die 2023 Q4 CSRC aan die Victoria Stadsraad voorgelê, wat die Q4-verslagtydperk afsluit. Die 2023 Q4 CSRC vir Esquimalt is op 12 Februarie aangebied.    

Beide verslae kan verkry word op Maak VicPD oop, die eenstop-spilpunt vir inligting oor die Victoria-polisiedepartement.     

Ingesluit in die vierde kwartaal is ons Jaarlikse Opsomming, wat 'n momentopname verskaf van prestasies onder ons Strategiese Plan om gemeenskapsveiligheid te ondersteun, publieke vertroue te verbeter en organisatoriese uitnemendheid te bereik. Opvallend vanjaar is die impak van ons frontlinie-herorganisasie.  

’n Sleutelfokus van ons Strategiese Plan was werwing en behoudspogings, insluitend beduidende veranderinge om die geestesgesondheid en welstand van ons beamptes te verseker. Die impak hiervan word gesien deur 'n toename van 20 persent tot ons ontplooibare sterkte sedert 2021 (persentasie van ons beamptes wat ten volle ontplooi kan word vir polisiëringspligte), wat 'n terugkeer na pre-pandemievlakke aandui. In 2023 het ons 16 nuwe beamptes en sewe ervare beamptes by die VicPD-familie verwelkom.  

Boonop het ons VicPD-vrywilligers en reserwekonstabels byna 15,000 2023 vrywillige ure in 3,500 bygedra; 'n jaar-tot-jaar toename van XNUMX XNUMX uur. Hierdie robuuste programme speel steeds 'n deurslaggewende rol in die ondersteuning van ons visie van 'n Veiliger gemeenskap saam, terwyl dit ook 'n natuurlike vordering bied na 'n loopbaan in wetstoepassing. 

Die verslagkaarte verskaf ook 'n opsomming van noemenswaardige lêers, misdaadvoorkomingspogings en gemeenskapsbetrokkenheidaktiwiteite in die Stad en Dorpsgebied vanaf 1 Oktober tot 31 Desember 2023.    

-30 

Ons is op soek na gekwalifiseerde kandidate vir beide polisiebeampte en burgerlike posisies. Dink jy aan 'n loopbaan in staatsdiens? VicPD is 'n gelyke-geleentheid werkgewer. Sluit aan by VicPD en help ons om Victoria en Esquimalt saam 'n veiliger gemeenskap te maak.