Datum: Woensdag, Junie 12, 2024 

Lêer: 24-20485 

Victoria, vC – Tydelike kringtelevisie sal ontplooi word, en verkeersontwrigtings word verwag vir 'n beplande betoging hierdie Vrydag, 14 Junie. Die betoging sal ongeveer 6:XNUMX begin en ongeveer twee uur duur.  

VicPD erken almal se reg op vryheid van uitdrukking en wettige vergadering, en om te demonstreer in openbare ruimtes, insluitend strate, soos beskerm deur die Kanadese Handves van Regte en Vryhede. Deelnemers word egter daaraan herinner dat dit inherent onveilig is om op oop strate te marsjeer, en dat hulle dit op eie risiko doen.  

Deelnemers word ook gevra om die grense van wettige demonstrasie te onthou. VicPD's Veilige en vreedsame demonstrasiegids bevat inligting oor die regte en verantwoordelikhede van vreedsame demonstrasie. 

Beamptes sal op die terrein wees, en ons werk is om die vrede te bewaar en openbare veiligheid vir almal te handhaaf. Ons polisieer gedrag, nie oortuigings nie. Gevaarlike of onwettige gedrag tydens betogings sal met de-eskalasie en afdwinging teëgekom word. 

Tydelike, gemonitorde kringtelevisiekameras is ontplooi 

Ons sal ons tydelike, gemonitorde kringtelevisiekameras ontplooi ter ondersteuning van ons bedrywighede om openbare veiligheid te verseker en te help om verkeersvloei te handhaaf. Die ontplooiing van hierdie kameras is deel van ons bedrywighede om gemeenskapsveiligheid te ondersteun en is in ooreenstemming met beide provinsiale en federale privaatheidswette. Tydelike tekens is in die gebied op om te verseker dat die gemeenskap bewus is. Die kameras sal afgeneem word sodra die demonstrasie afgehandel is. As jy kommer het oor ons tydelike kamera-ontplooiing, stuur 'n e-pos [e-pos beskerm]. 

-30