Arxiu: 20-4805

Victòria, BC – VicPD llança avui el "Projecte Downtown Connect", una iniciativa destinada a augmentar la visibilitat i el compromís de la policia al centre de Victòria.

El "Projecte Downtown Connect" està previst que s'executi durant quatre mesos, amb els agents que mantenen una presència constant i d'alta visibilitat a la zona del centre de la ciutat. L'objectiu d'aquest projecte és donar resposta a les inquietuds dels empresaris pel que fa al robatori i donar suport al comerç local del centre de la ciutat.

Agents de VicPD patrullen a peu pel centre de la ciutat.

"Lat és una prioritat de VicPD augmentar la visibilitat policial al centre de la ciutat", va dir el cap Del Manak. "Els nostres oficials continuaran relacionant-se amb les empreses locals, per establir relacions i per millorar la seguretat de la nostra comunitat".

Aquest projecte va ser pilotat recentment per membres de la Divisió de Serveis Comunitaris (CSD) de VicPD. A partir del desembre de 2019, els agents del CSD van augmentar la presència i la visibilitat de la policia al centre de la ciutat. Els oficials del CSD també es van relacionar amb el públic i les empreses per abordar les preocupacions i establir relacions. Els comentaris de la comunitat empresarial i dels membres del públic van ser aclaparadorament positius.

"Les nostres petites empreses formen part de l'ànima de la nostra ciutat", va dir l'alcaldessa Lisa Helps. "Estic orgullós de la feina dels agents de VicPD i de la seva capacitat de resposta i compromís continuat amb un alt nivell de servei al centre de la ciutat".

Com a part del "Projecte Downtown Connect", els agents implicaran els propietaris d'empreses i el personal sobre les millores de seguretat recomanades i els estatuts aplicables. A més, els agents proporcionaran a la comunitat empresarial una millor comprensió de com i quan denunciar els incidents a la policia.

"Estem emocionats de veure VicPD més present al nostre centre de la ciutat", va dir Jeff Bray, de l'Associació d'Empreses del Downtown Victoria. "Aquesta iniciativa és un pas positiu per millorar la seguretat dels empleats i clients de les empreses de la nostra comunitat".

A causa de les limitacions de recursos, aquesta iniciativa comptarà amb funcionaris de tot el departament amb assignació especial.

-30-