Data: Divendres, Abril 21, 2023 

Arxiu: 23-12279 

Victòria, BC – Els investigadors demanen la vostra ajuda per identificar dos sospitosos que es creu que estan implicats en el robatori i l'ús de targetes de crèdit robades d'un centre recreatiu local. 

El 5 d'abril de 2023, VicPD va rebre una denúncia d'un robatori a un centre d'esbarjo al bloc 500 del carrer Fraser. La víctima va informar que li havien robat la cartera i que s'havien utilitzat targetes de crèdit a diversos punts de venda de la zona de Greater Victoria. Més tard aquell dia, un altre individu va denunciar que també li havien robat la cartera i la targeta de crèdit del mateix lloc.  

Els investigadors van determinar que es van fer diverses compres en ràpida successió amb les targetes de crèdit robades. Els investigadors van obtenir imatges de CCTV dels sospitosos mentre utilitzaven les targetes de crèdit robades. 

Imatges fixes de sospitosos

Si reconeixeu aquestes persones o teniu informació sobre aquesta investigació, truqueu al Servei d'Informes de VicPD al (250) 995-7654 extensió 1. Per informar del que sabeu de manera anònima, truqueu a Greater Victoria Crime Stoppers al 1-800-222-8477. 

Recordem als usuaris d'esbarjo que si us plau, protegiu les seves pertinences mentre utilitzen les instal·lacions recreatives. 

-30- 

Estem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com per a càrrecs civils. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajudeu-nos a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.