Data: DijousMaig 11, 2023 

Arxiu: 23-7127 

Victòria, BC - El mes passat, els investigadors de VicPD van executar dues ordres d'escorcoll a la zona del Gran Victòria que van resultar en la confiscació de cigarrets de contraban i diners en efectiu. 

Al febrer, els agents de la Secció General d'Investigació (GIS) van iniciar una investigació sobre la venda de tabac de contraban a la zona del Gran Victòria.  

La investigació va portar els agents a un armari d'emmagatzematge a View Royal i una residència al bloc 2400 de Chambers Street a Victòria. El 12 d'abril, els investigadors van executar ordres d'escorcoll en ambdós llocs i van confiscar més de 2,000 cartrons de cigarrets de contraban i 65,000 dòlars en moneda canadenca. El valor dels cigarrets incautats és d'aproximadament 450,000 dòlars. 

Alguns dels productes del tabac confiscats pels investigadors del GIS

Perquè els productes del tabac es puguin vendre legalment a BC, han de tenir segells provincials a l'embalatge que indiquin el pagament dels impostos provincials i federals. El tabac de contraban s'identifica per no tenir segells provincials a l'embalatge.

Els investigadors creuen que el tabac de contraban es ven al Greater Victoria a una fracció del seu preu minorista, cosa que probablement té un impacte negatiu en els comerços locals i les petites empreses.

Si teniu informació sobre la venda de tabac de contraban, truqueu al Servei d'Informes de VicPD al (250) 995-7654 extensió 1. Per informar del que sabeu de manera anònima, truqueu a Greater Victoria Crime Stoppers al 1-800-222-8477.

Aquest fitxer encara s'està investigant i no es poden compartir més detalls en aquest moment. 

-30- 

Estem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com per a càrrecs civils. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajudeu-nos a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.