Data: Dijous, maig 25, 2023 

Arxiu: 23-8761 

Victòria, BC - El 15 de maig, Les divisions de serveis comunitaris i de patrulla de VicPD van iniciar Project Downtown Connect, una iniciativa de sis setmanes per connectar amb les empreses locals i augmentar la presència visible a la zona del centre de la ciutat.  

Des de l'inici del projecte, els agents han estat visitant les empreses locals i escoltant les seves preocupacions, inclòs l'impacte que tenen el robatori minorista, els delictes contra la propietat i el desordre del carrer en les seves operacions comercials. També han estat donant consells per mantenir els seus negocis segurs, en forma de targetes de referència.  

A més de proporcionar informació sobre la prevenció del delicte, els agents faran un seguiment de les preocupacions i prendran mesures si escau. 

Feu clic a la foto per a l'enllaç al vídeo

"Col·laborar amb les empreses locals ens ajuda a entendre els reptes específics que s'enfronten al dia a dia i respon a la crida d'una presència més visible al nucli de la ciutat. Mitjançant aquest projecte oferirem a les empreses eines de prevenció del crim i una connexió significativa amb la nostra organització, perquè puguem construir una comunitat més segura junts", diu el cap de policia Del Manak. 

Project Downtown Connect té agents a peu que es relacionen amb les empreses els set dies de la setmana fins al 30 de juny.

El projecte Downtown Connect es basa en l'exitosa sèrie Downtown Connect i Holiday Connect que va començar a la fi de 2019. Aquests projectes es van crear en resposta a les preocupacions de les empreses sobre el robatori al detall, la travessia i el comportament agressiu al centre de la ciutat.  

-30- 

Estem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com per a càrrecs civils. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajudeu-nos a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.