Data: Divendres, 26 de maig de 2023 

Arxiu: 23-18462 

Victòria, BC - Els investigadors busquen testimonis amb vídeo per presentar-se després de la detenció d'un sospitós per agressió i dolència al centre de la ciutat. 

Poc després de les 8 del matí del 24 de maig, els agents van respondre a un informe d'un disturbi al bloc 1200 del carrer Douglas. Els agents van determinar que el sospitós havia agredit un transeünt i va trencar la finestra d'un vehicle que estava aturat al trànsit. 

El sospitós va ser detingut al lloc dels fets i posat a disposició judicial. La víctima va ser traslladada a l'hospital amb ferides que no posaven en perill la seva vida.  

Els investigadors creuen que hi havia algú a la zona que va filmar l'incident al seu telèfon. Els investigadors demanen a qualsevol persona que tingui imatges de vídeo de l'incident que truqui al taulell d'informes de VicPD al (250) 995-7654 extensió 1. 

No es poden compartir més detalls sobre aquesta investigació en aquest moment, ja que l'assumpte es troba ara davant dels tribunals. 

-30- 

Estem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com per a càrrecs civils. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajudeu-nos a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.