Victòria, BC – VicPD celebra amb orgull la Victoria HarbourCats durant els seus 10 anysth Temporada d'aniversari. 

El divendres 2 de juny, el cap de policia Del Manak llançarà el primer llançament cerimonial a l'obertura a casa dels HarbourCats. 

"Els Victoria HarbourCats són grans socis de la comunitat i estem encantats d'ajudar-los a celebrar una dècada de beisbol HarbourCats a Victòria. Estem orgullosos que portin samarretes de VicPD per als seus partits de Forces Friday, i esperem una altra gran temporada de beisbol a la ciutat", diu el cap de policia Del Manak. 

A partir d'aquesta setmana i durant tota la temporada, els agents repartiran un nombre limitat d'entrades gratuïtes de HarbourCats als membres de la comunitat de Victòria i Esquimalt. Aquestes entrades són vàlides per a qualsevol partit de la temporada regular.  

"VicPD ajuda a mantenir la nostra comunitat segura i, com a veïns i amics, estem entusiasmats que s'uneixin a nosaltres per a diversos esdeveniments aquesta temporada i agraïm la seva assistència per entusiasmar la gent amb el beisbol", diu el soci director de Victoria HarbourCats, Jim Swanson. . 

VicPD també acollirà un grup de convidats de la Aboriginal Coalition To End Homelessness (ACEH) en un partit de HarbourCats el dimecres 7 de juny gràcies a una generosa donació d'entrades de l'equip. Esdeveniments com aquest destaquen l'associació que tenim amb l'ACEH i formen part de la nostra relació contínua amb la comunitat de carrers indígenes.  

 

El personal i els voluntaris del VicPD estaran al camp durant tota la temporada. Busqueu el nostre estand per conèixer els nostres programes i oportunitats de fer voluntariat o treballar amb nosaltres. 

Per veure la programació completa de jocs o per comprar entrades, visiteu el Victoria HarbourCats lloc web.  

-30- 

   

Estem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com per a càrrecs civils. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajudeu-nos a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.