Victòria, BC - Els Victoria Royals, VicPD i la Victoria City Police Athletic Association (VCPAA) s'estan col·laborant amb la NHL per oferir l'hoquei de carrer accessible i de baix cost als joves del Greater Victoria aquest estiu.

A partir del dimarts 4 de juliol, equips de set joves de cinc categories d'edat diferents, de 6 a 16 anys, s'enfrontaran com a representants locals d'hoquei carrer d'un equip de la NHL. Acollit pels Victoria Royals a l'aparcament del Save-On-Foods Memorial Center cada dimarts al vespre durant un període de quatre setmanes, els equips lluitaran per la supremacia del carrer NHL. Aquest primer any és una temporada curta, i es preveu que la temporada de l'any vinent sigui de vuit setmanes completes.

Les inscripcions ja estan obertes a NHLstreetVictoria.ca. Amb el suport important dels Victoria Royals, el VCPAA i VicPD, l'associació significa que aquest torneig inaugural és de baix cost a 50 dòlars per jove. Cada participant rep la seva pròpia versió oficial reversible NHL Street de la samarreta del seu equip.

"L'hoquei no és només el que fa l'organització de Victoria Royals, sinó que forma part de com construïm connexions que, al seu torn, inculquen habilitats de treball en equip, perseverança i lideratge per a tota la vida", va dir Dan Price, director general de Victoria Royals. "Estem encantats de connectar els nostres jugadors a casa nostra amb jugadors joves per ajudar-nos a ser mentors tant d'habilitats d'hoquei com de habilitats per a la vida".

"Com a aficionat a l'hoquei, estic molt emocionat davant l'oportunitat que el VicPD s'associï amb la NHL, el club d'hoquei Victoria Royals i la nostra pròpia associació atlètica", va dir el cap de VicPD, Del Manak. "Els nostres joves locals podran jugar partits setmanals d'hoquei al carrer en un entorn divertit i no competitiu mentre porten el logotip i els colors del seu equip d'hoquei NHL favorit. Especialment espero animar l'equip que tria els New York Islanders".

"Mantenir els costos baixos perquè aquest esdeveniment pugui ser accessible per a tants joves com sigui possible ha estat molt important per a nosaltres", va dir el Cst executiu de VCPAA. va dir Mandeep Sohi. "Estem orgullosos de formar part de portar aquest esdeveniment oficial de la NHL a la nostra comunitat".

El primer partit de NHL Street a Victòria comença amb un llançament cerimonial de disc a l'aparcament del Save-On-Foods Memorial Centre, 1925 Blanshard St., el dimarts 4 de juliol.

Per registrar-vos a un equip, visiteu NHLstreetVictoria.ca. La inscripció és limitada.

Per obtenir més informació sobre NHL Street a Greater Victoria, visiteu NHLstreetVictoria.ca or https://www.instagram.com/nhlstreetvictoria/.

-30-

Sobre els Victoria Royals  
Els Victoria Royals són un important club canadenc d'hoquei sobre gel juvenil de la Western Hockey League (WHL) propietat i operat per GSL Group. Els Royals juguen tots els seus partits a casa al Save-On-Foods Memorial Center i han entrat en la seva 12a temporada de la seva existència.