Data: Dimecres, juny 28, 2023 

Victòria, BC – Els agents i el personal de VicPD recorden els actes del 28 de juny de 2022 amb agraïment als qui van respondre i als que els han donat suport durant l'últim any. 

El 28 de juny de 2022, els agents de VicPD van respondre a un esdeveniment greu que es va desenvolupar a Saanich. El que va seguir va ser un moment molt difícil per a tots els agents i el personal de VicPD, i realment per a qualsevol persona que treballava a la policia o que estava al lloc aquell dia.  

Un any després, donem les gràcies, a tots els que es van presentar aquell dia, i els dies, setmanes i mesos següents. Des de la resta de cossos policials i d'atenció a emergències, fins als professionals de la salut i el benestar que ens han acompanyat, i els altres afectats aquell dia, en el camí de recuperació en curs, fins als ciutadans de Victòria i Esquimalt que continuen mostrant el seu suport – gràcies per ser-hi. 

Mentre reflexionem sobre aquest dia, centrem els nostres pensaments en la mostra de suport que hem rebut durant l'últim any i ens agradaria compartir-ho amb vosaltres en un petit vídeo. 

 

-30- 

  

Estem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com per a càrrecs civils. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajudeu-nos a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.