Data: Dijous, juny 29, 2023 

Victòria, BC – VicPD anuncia un nou vehicle, el VicPD Community Rover, dissenyat per millorar els nostres programes de seguretat comunitària, involucrar els ciutadans de Victòria i Esquimalt en converses sobre el seu departament de policia i donar a conèixer els valors de la nostra comunitat i l'enfocament de reclutament. 

El dijous 29 de juny, el VicPD Community Rover es va llançar en un esdeveniment de revelació del disseny. El Rover està dissenyat per reflectir els valors de la nostra comunitat, les nostres associacions i el nostre enfocament de contractació.  

Vídeo d'anunci de la comunitat Rover

El VicPD Community Rover és un lloguer sense cost de l'Oficina de confiscació civil (CFO). Quan els vehicles i altres béns s'embarguen com a producte del delicte, es poden derivar al CFO, per a la consideració de decomís, que es pot aprovar o rebutjar per a un procediment de decomís. Quan els vehicles confiscats són adequats per ser reutilitzats, les agències policials poden sol·licitar que els utilitzin per a la participació de la comunitat i la policia, i programes d'educació policial com ara esforços contra les bandes. 

Veureu el Rover en esdeveniments comunitaris i esportius, visites escolars i activitats de reclutament. Quan veieu el Rover, sabeu que podeu trobar un oficial, un membre del personal professional, un agent municipal especial, un agent de reserva o un voluntari que us pugui parlar del que fem i de com us podeu implicar per crear una comunitat més segura junts. 

Més informació sobre VicPD Community Rover a https://vicpd.ca/about-us/community-rover.  

-30- 

  

Estem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com de personal professional. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajudeu-nos a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.