Data: Divendres, juliol 7, 2023 

Victòria, BC – Avui VicPD dóna la benvinguda a la doctora Lydia Vallieres, que s'incorpora a VicPD com a primera psicòloga interna. 

El Dr. Vallieres va ser contractat com a part del Programa de Benestar i Suport de VicPD, que se centra en iniciatives que milloren la salut psicològica general de tot el personal de VicPD. Aquesta estratègia de benestar es basa en un enfocament de lideratge orientat a la salut impulsat pel nostre Grup de Treball de Salut Mental i Benestar. 

Dr. Vallieres amb agents del CSD

"Estem encantats de donar la benvinguda al Dr. Vallieres a VicPD pel coneixement i l'experiència que aporta a la nostra organització", diu el cap Del Manak. "El nostre objectiu és donar suport a la nostra gent, i el seu treball complementarà els programes i iniciatives que ja tenim en marxa per ajudar a mantenir la gent a la feina o recuperar-la després d'una lesió per estrès laboral". 

El programa i les iniciatives ja existents inclouen el treball amb l'illa de Vancouver Més enllà del blau capítol, una organització sense ànim de lucre dirigida per iguals dedicada a enfortir i donar suport a les famílies dels agents de l'ordre al Canadà i a la creació d'un equip de suport entre iguals. El Peer Support Team és un grup de personal jurat i civil de VicPD que té formació en resiliència al trauma i assistència en crisi i que ofereix suport, actua com a enllaços i ajuda a connectar persones amb serveis professionals.  

La doctora Vallieres és una incorporació important a l'atenció col·lectiva de tot el personal de VicPD, ja que ha centrat la seva pràctica clínica a treballar amb els primers responsables i té formació en diversos tipus de teràpia. 

-30- 

Estem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com per a càrrecs civils. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajudeu-nos a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.