Data: Dimecres, setembre 20, 2023 

Arxiu: 23-33216 

Victòria, BC – VicPD aconsella que la zona propera a la Legislatura ha esdevingut insegura. Demanem als ciutadans que abandonin la zona i als altres per evitar baixar a la Legislatura. 

Després de l'augment de les tensions en una gran manifestació davant la Legislatura de BC avui, amb aproximadament 2,500 persones assistents, els agents de VicPD demanen als ciutadans que marxin i que els altres evitin la zona.  

S'han fet dues detencions i els organitzadors de la manifestació prevista han abandonat la zona. Els agents del VicPD i de la Unitat de Seguretat Ciutadana romandran a la zona fins que la multitud s'hagi dispersat. 

El talls temporals de carreteres previstos no es produirà. 

VicPD dóna suport al dret de tothom a una protesta segura, pacífica i lícita, i demana que tots els ciutadans respectin aquest dret. Les activitats perilloses o il·legals es continuaran atenent amb la desescalada i l'aplicació.  

Es publicaran missatges addicionals de seguretat pública sobre l'esdeveniment al nostre compte X (anteriorment Twitter). @VicPDCanada. 

-30-