Data: Dimecres, setembre 20, 2023

Victòria, BC – S'avisa als residents de Victòria de talls temporals de carreteres i altres possibles interrupcions del trànsit al nucli del centre a causa d'una manifestació prevista avui. 

Els agents de la Unitat de Seguretat Pública del Gran Victoria (GVPSU), juntament amb els agents de VicPD i el personal de diverses seccions, estan responent a una manifestació prevista a partir d'avui al migdia.  

A partir de les 2:30 aproximadament d'avui, els agents de trànsit de VicPD realitzaran talls de carreteres abans d'una ruta de marxa prevista per garantir la seguretat del trànsit. Es poden produir altres interrupcions del trànsit; si us plau, eviteu la zona durant aquest temps. 

Les carreteres es tancaran temporalment al carrer Government des de Belleville Street fins a Johnson Street, al Johnson Street des del Government Street fins al Douglas Street, al Douglas Street des de Johnston Street fins a Humboldt Street, al Humboldt Street des del Douglas Street fins al Government Street i al Government Street des de Wharf Street fins a Belleville Street. 

VicPD dóna suport al dret de tothom a una protesta segura, pacífica i lícita, i demana que tots els ciutadans respectin aquest dret. Les activitats perilloses o il·legals s'afrontaran amb la desescalada i l'aplicació. 

Per obtenir actualitzacions addicionals sobre l'esdeveniment, inclosos qualsevol altre tall de carreteres i missatges de seguretat pública, seguiu-nos Twitter al nostre compte @VicPDCanada. 

-30- 

Estem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com per a càrrecs civils. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajudeu-nos a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.