Data: Dijous, Setembre 21, 2023 

Arxiu: 23-35179 

Victòria, BC – Els agents us demanen ajuda mentre treballem per localitzar la persona buscada Gordon Hansen. 

Actualment, Gordon és buscat a tot el Canadà per la suspensió de la seva llibertat condicional després de no haver tornat a la seva instal·lació residencial comunitària (CRF). Va ser vist per última vegada ahir al vespre al nucli de la ciutat. 

Gordon Hansen té 70 anys i es descriu com cinc peus i vuit polzades d'alçada, un conjunt pesat amb una barba grisa espessa i va ser vist per última vegada amb una samarreta vermella, texans amb tirants i una bossa de compra verda. A continuació hi ha una foto de Gordon. 

Gordon està en llibertat condicional relacionat amb una condemna per assassinat en segon grau.

Si veieu Gordon Hansen, truqueu al 911. Si teniu informació sobre el seu parador, truqueu a l'E-Comm Report Desk al (250) 995-7654 extensió 1. Per informar del que sabeu de manera anònima truqueu a Greater Victoria Crime Stoppers al 1-800- 222-TIPS o envia una propina en línia a Greater Victoria Crime Stoppers. 

-30- 

  

Estem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com per a càrrecs civils. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajudeu-nos a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.