Data: Divendres, setembre 22, 2023 

Arxiu: 23-35179 

Victòria, BC – La persona buscada Gordon Hansen ha estat arrestada. Gordon va ser objecte d'una ordre a tot el Canadà de suspensió de la seva llibertat condicional després de no tornar a la seva instal·lació residencial comunitària (CRF). 

 Ahir a la tarda es va emetre una alerta de persona buscada de VicPD per a Gordon Hansen. 

Gordon va ser arrestat ahir al vespre al centre de la ciutat. Gràcies a tots els que heu compartit aquesta alerta de persona buscada. 

-30- 

Estem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com per a càrrecs civils. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajudeu-nos a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.