Data: Dimarts, setembre 26, 2023 

Arxiu: 23-34517 

Victòria, BC - Els investigadors han confirmat que la mort sospitosa a l'avinguda Pandora el 14 de setembre va ser un homicidi. 

A primera hora del matí del 14 de setembre de 2023, agents va respondre a una trucada dels Serveis Sanitaris d'Emergència de BC sobre un home en dificultats mèdiques al bloc 1000 de l'avinguda Pandora. Més tard, l'home va sucumbir a les seves ferides. A Actualització de la comunitat VicPD sobre aquesta mort sospitosa es va emetre aquell mateix dia. 

Els investigadors de la Unitat Integrada de Crims Majors de l'illa de Vancouver (VIIMCU) han determinat que la mort de l'home va ser un homicidi. El risc per a la ciutadania es considera baix i es continua controlant.  

Qualsevol persona que tingui informació sobre aquest incident es demana que es posi en contacte amb la línia d'informació VIIMCU al (250) 380-6211. 

Aquest incident encara s'està investigant i no es pot compartir més informació en aquest moment. 

-30-