Data: Dimarts, octubre 24, 2023 

Victòria, BC - VicPD té el plaer de presentar el nostre membre més nou, un Golden Labrador Retriever de 3 anys anomenada Daisy. 

El dimarts 24 d'octubre, el cap Del Manak va donar la benvinguda a Daisy a la família VicPD durant una cerimònia de jurament on va assumir oficialment les seves funcions com a gos d'intervenció d'estrès operacional (OSI).    

VicPD Intervenció d'estrès laboral (OSI) Dog Daisy 

La Daisy ha estat donada a VicPD per Wounded Warriors Canada en col·laboració amb VICD - BC & Alberta Guide Dogs, que va proporcionar la formació de Daisy i els seus controladors.  

"Els resultats positius de tenir membres d'una organització de suport per a gossos d'intervenció d'estrès operacional són sens dubte. Els gossos d'intervenció d'estrès operacional creen una oportunitat per a connexions segures i significatives alhora que promouen un entorn ple de confiança perquè els membres puguin informar. Gossos com Daisy tenen un impacte enorme en la salut mental i el benestar d'organitzacions com el departament de policia de Victoria. VICD - BC & Alberta Guide Dogs està agraït de formar part d'aquesta experiència impactant". El director executiu Mike Annan, VICD Service Dogs, una divisió de BC & Alberta Guide Dogs.  

"Els agents de policia han de respondre diàriament a incidents crítics i potencialment traumàtics. Sabem que l'exposició repetida a incidents traumàtics pot tenir impactes duradors en els membres i, per extensió, en la pròpia organització. També sabem la importància de ser proactius i enfrontar-nos a aquestes situacions per ajudar els membres a sentir-se segurs, recolzats i compresos. Aquesta és una gran part del paper que jugarà OSI Daisy amb el departament de policia de Victòria i estem molt orgullosos d'ajudar a fer possible aquesta parella". – Director executiu Scott Maxwell, Wounded Warriors Canada 

En associació amb dos empleats de VicPD, Daisy passarà els seus dies donant suport al nostre personal. La Daisy està entrenada per reconèixer quan les persones estan passant per una experiència estressant o traumàtica, i estarà allà per ajudar a alleujar alguns d'aquests sentiments i proporcionar consol a aquells que ho necessiten.  

“La presència de Daisy aquí al VicPD ja ha portat molts somriures i moments d'alegria a la jornada laboral de tothom. El nostre personal viu esdeveniments traumàtics al llarg de cada dia i tenir Daisy aquí per ajudar a alleujar la càrrega del trauma que experimentem diàriament és un pas més en el nostre compromís amb la salut i el benestar del nostre personal. Estem agraïts per les col·laboracions que tenim amb Wounded Warriors Canada i VICD – BC & Alberta Guide Dogs; el seu suport amb OSI Daisy ha estat inestimable". – Cap de policia de VicPD Del Manak 

Daisy és una addició al nostre conjunt de programes per donar suport a la salut del benestar dels nostres oficials i personal, inclòs un psicòleg intern, controls anuals de benestar per a tot el personal, un equip de suport entre iguals i un sergent de tornada a la feina per ajudar els nostres els oficials i el personal fan front a aquestes tensions quotidianes i ofereixen el millor cada dia. 

Daisy també estarà disponible per donar suport a alguns dels nostres ciutadans més vulnerables que han estat víctimes de delictes durant el procés d'entrevista i investigació. Aficionada a la gent i als cops de cap, comença avui les seves funcions i serà una presència constant a les nostres oficines i, ocasionalment, a les nostres comunitats.                                                                           

-30- 

WEstem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com per a càrrecs civils. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajudeu-nos a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.