Data: Dimecres, novembre 22, 2023 

Arxiu: 23-43157 

Victòria, BC – S'esperen talls de carreteres i interrupcions importants del trànsit al centre de Victòria el dissabte 25 de novembre per a la 41a desfilada de Santa Claus de la cooperativa de la península.  

Durant l'esdeveniment hi haurà diversos talls de carreteres importants, que inclouen: 

  • El carrer Belleville, entre el carrer Douglas i el carrer Menzies, estarà tancat des de les 3:30 a les 7:30 aproximadament. 
  • El carrer Menzies, entre el carrer Belleville i el carrer Superior, estarà tancat des de les 3:30 a les 7:30 aproximadament.  
  • El carrer del govern, entre el carrer Humboldt i el carrer Superior, estarà tancat des de les 3:30 a les 7:30 aproximadament. 
  • El carrer Humboldt, entre Government Street i Douglas Street, estarà tancat des de les 4:30 a les 7:30 aproximadament. 
  • Douglas Street, entre Belleville Street i Bay Street, estarà tancat des de les 4:30 aproximadament fins a les 7:30 aproximadament. 

 

Durant els tancaments, el trànsit de vehicles no podrà creuar el carrer Douglas des del carrer Belleville fins al carrer Bay. 

Es preveu que es produeixin importants retencions i interrupcions del trànsit al centre de Victòria durant la desfilada i els assistents haurien de planificar arribar aviat. Per minimitzar l'encallament, animem el trànsit de vehicles cap a l'est a evitar el pont de Johnston Street i passar pel pont de Bay Street. 

Els nostres oficials, voluntaris i agents de reserva estaran presents per ajudar a mantenir segurs tots els assistents a l'esdeveniment. Els assistents també poden estar atents al nostre Community Rover, que serà a la cercavila al costat del nostre equip. Per obtenir actualitzacions en directe sobre l'esdeveniment aquell dia, inclosos els talls de carreteres i la informació de seguretat pública, seguiu-nos a X (anteriorment Twitter) al nostre @VicPDCanada compte. 

Càmeres CCTV vigilades temporals desplegades 

Com amb esdeveniments anteriors, desplegarem les nostres càmeres de CCTV temporals i vigilades per donar suport a les nostres operacions per garantir la seguretat pública i ajudar a mantenir el flux de trànsit. El desplegament d'aquestes càmeres forma part de les nostres operacions per ajudar a mantenir l'esdeveniment segur, pacífic i familiar i s'ajusta a les lleis de privadesa provincials i federals. S'han instal·lat senyals temporals a la zona per garantir la conscienciació de la ciutadania. Les càmeres es retiraran un cop hagin finalitzat els esdeveniments. Si teniu dubtes sobre el desplegament temporal de la nostra càmera, envieu un correu electrònic [protegit per correu electrònic].   

-30- 

Estem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com per a càrrecs civils. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajudeu-nos a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.