Data: Dijous, novembre 23, 2023 

Victòria, BC – VicPD ha publicat i presentat les targetes d'informe de seguretat comunitària (CSRC) del tercer trimestre de 2023 per a victòria i Esquimalt 

Aquest matí, el cap Del Manak ha presentat el CSRC del tercer trimestre de 2023 a l'Ajuntament de Victòria, per tancar el període d'informes del tercer trimestre. El 3 de novembre es va presentar el CSRC Q3 2023 d'Esquimalt.   

Es pot accedir a tots dos informes Obriu VicPD, el centre únic d'informació sobre el departament de policia de Victòria.    

 

Aquest trimestre es van destacar els costos d'hores extraordinàries i la pèrdua de temps en els informes de torns per al 2022, que subratllen la nostra necessitat de contractar agents nous i experimentats per cobrir la demanda continuada de torns addicionals per proporcionar seguretat a la comunitat durant els esdeveniments i manifestacions, i per omplir els agents fora de casa. des de la feina. VicPD té l'objectiu de contractar 24 nous agents el 2024. 

A més dels nostres esforços de reclutament, VicPD es compromet a donar suport als oficials i al personal actuals, i recentment ha invertit en diverses iniciatives de salut i benestar, inclosa una psicòleg intern, oficial de reinserció, i gos d'intervenció d'estrès operacional.  

De particular interès per als residents de Victòria, els robatoris de bicicletes han baixat significativament aquest any i, en general, gairebé un 50% des del 2015. Consulteu les dades sobre robatoris de bicicletes a la informació de la comunitat de Victoria, a la pestanya Actualització operativa. 

Els butlletins d'informes també proporcionen un resum dels fitxers destacats, els esforços de prevenció del crim i les activitats de participació comunitària a la ciutat i el municipi de l'1 de juliol al 30 de setembre de 2023.   

-30-  

Estem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com per a càrrecs civils. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajuda'ns a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.