Data: novembre de 24, 2023

Victòria, BC – Es preveu que el trànsit es torni a tallar al nucli urbà aquest cap de setmana per a una manifestació prevista.

El diumenge 26 de novembre, s'espera una manifestació prevista per interrompre el trànsit als carrers Govern i Douglas, entre els carrers Belleville i Johnson, a partir de les 2:XNUMX aproximadament i amb una durada aproximadament d'una hora. A continuació es mostra un mapa de la ruta prevista.

La Carta canadenca de drets i llibertats permet manifestacions pacífiques en espais públics, inclosos els carrers. Malgrat això, pEs recorda als participants que és inherentment insegur caminar per carrers oberts, a causa del trànsit, i que ho fan sota el seu propi risc.  

També es demana als participants que recordin els límits de la manifestació legal. VicPD's Guia de demostració segura i pacífica conté informació sobre els drets i les responsabilitats de la manifestació pacífica. 

Es poden esperar demostracions contínues d'aquest tipus amb diferents rutes planificades. Les actualitzacions sobre els impactes en el trànsit es publicaran al nostre compte X (anteriorment Twitter). @vicpdcanada 

-30-