Data: Divendres, desembre 1, 2023 

Arxiu: 23-44127 

Victòria, BC – Es preveu que aquest diumenge la circulació a la carretera d'Esquimalt es vegi tallada per la cercavila de la Festa dels Llums. 

El 3 de desembre, el municipi d'Esquimalt acollirà la cavalcada anual de la Festa de les Llums. Hi haurà talls de carreteres temporals des de les 4:30 fins a les 5:30 aproximadament per Esquimalt Road, des de Canteen Road fins a Lampson Street.  

A continuació trobareu un mapa del recorregut de la cercavila: 

Els nostres oficials, voluntaris i agents de reserva estaran al lloc per ajudar amb els talls de carreteres i les interrupcions del trànsit, i per ajudar a mantenir segurs tots els assistents a l'esdeveniment. Els assistents també poden estar atents a una interpretació festiva del nostre Community Rover, que serà a la cercavila al costat del nostre equip. 

-30- 

Estem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com per a càrrecs civils. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajudeu-nos a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.