Data: Saturdia, desembre 2, 2023 

Victòria, BC – Es preveu que el trànsit es torni a tallar al nucli urbà aquest cap de setmana per a una manifestació prevista. 

El diumenge 3 de desembre, s'espera una manifestació prevista per interrompre el trànsit als carrers Government i Douglas, entre els carrers Belleville i Herald, a partir de les 2:XNUMX aproximadament i amb una durada aproximadament d'una hora. A continuació es mostra un mapa de la ruta prevista. 

La Carta canadenca de drets i llibertats permet manifestacions pacífiques en espais públics, inclosos els carrers, i VicPD treballa dur per garantir que els participants estiguin segurs. Malgrat això, pEs recorda als participants que és inherentment insegur marxar per carrers oberts i que ho fan sota el seu propi risc.  

També es demana als participants que recordin els límits de la manifestació legal. VicPD's Guia de demostració segura i pacífica conté informació sobre els drets i les responsabilitats de la manifestació pacífica. 

Es poden esperar demostracions contínues d'aquest tipus amb diferents rutes planificades. Les actualitzacions sobre els impactes en el trànsit es publicaran al nostre compte X (anteriorment Twitter). @vicpdcanada 

-30-