Data: Dilluns, desembre 4, 2023 

Arxiu: 23-45044 

Victòria, BC - La Unitat de Seguretat Pública del Gran Victòria va arrestar un home després que aquest diumenge accelerés el seu vehicle cap a un manifestant durant una manifestació a la Legislatura de BC. 

Poc després de les 2 de la tarda del diumenge 3 de desembre, un home va ser detingut després de conduir el seu vehicle cap a la vorera del bloc 500 del carrer Belleville, gairebé colpejant un manifestant. Va ser detingut per agressió amb arma i operació perillosa d'un vehicle de motor. No es van fer més detencions i la manifestació va poder continuar sense cap altre incident. 

Com que aquest incident encara s'està investigant, no es poden compartir més detalls en aquest moment. 

VicPD dóna suport al dret de tothom a una manifestació segura, pacífica i lícita, i demana que tots els ciutadans respectin aquest dret. Les activitats perilloses o il·legals es continuaran atenent amb la desescalada i l'aplicació.    

-30- 

Estem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com per a càrrecs civils. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajudeu-nos a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.