Data: Divendres, desembre 9, 2023 

Arxiu: 23-45113 

Victòria, BC – Es preveu que el trànsit es torni a tallar al nucli urbà aquest cap de setmana per a una manifestació prevista. 

El dissabte 9 de desembre es preveu una manifestació que interrompi el trànsit al centre de la ciutat, començant aproximadament a les 2 h i amb una durada d'una hora aproximadament. A continuació es mostra un mapa de la ruta prevista. 

 Mapa de la ruta prevista

Càmeres CCTV vigilades temporals desplegades 

Desplegarem les nostres càmeres de CCTV temporals i vigilades per donar suport a les nostres operacions per garantir la seguretat pública i ajudar a mantenir el flux de trànsit. El desplegament d'aquestes càmeres forma part de les nostres operacions per donar suport a la seguretat de la comunitat i s'ajusta a les lleis de privadesa provincials i federals. S'han instal·lat senyals temporals a la zona per garantir que la comunitat estigui al corrent. Les càmeres es retiraran un cop finalitzada la manifestació. Si teniu dubtes sobre el desplegament temporal de la nostra càmera, envieu un correu electrònic [protegit per correu electrònic]. 

La Carta canadenca de drets i llibertats permet manifestacions pacífiques en espais públics, inclosos els carrers, i VicPD treballa dur per garantir que els participants estiguin segurs. Tanmateix, es recorda als participants que és intrínsecament insegur marxar per carrers oberts i que ho fan sota el seu propi risc.  

També es demana als participants que recordin els límits de la manifestació legal. VicPD's Guia de demostració segura i pacífica conté informació sobre els drets i les responsabilitats de la manifestació pacífica. 

Es poden esperar demostracions contínues d'aquest tipus amb diferents rutes planificades. Les actualitzacions sobre els impactes en el trànsit es publicaran al nostre compte X (anteriorment Twitter). @vicpdcanada 

-30- 

Estem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com per a càrrecs civils. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajudeu-nos a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.