Data: DijousDe febrer 15, 2024 

Arxius: 24-4591, 24-1634 

Victòria, BC – S'esperen interrupcions del trànsit a la zona central del centre de la ciutat per a una manifestació prevista per a l'esdeveniment de l'Any Nou Lunar de dissabte i diumenge. 

Manifestacions previstes – Dissabte 17 de febrer 

Es desplegarà un CCTV temporal i s'esperen interrupcions del trànsit per a una manifestació prevista per aquest dissabte 17 de febrer. La manifestació començarà aproximadament a les 1 h i durarà aproximadament dues hores.  

VicPD reconeix el dret de tothom a la llibertat d'expressió i de reunió legal, i a manifestar-se en espais públics, inclosos els carrers, tal com està protegit per la Carta canadenca de drets i llibertats. Tanmateix, es recorda als participants que és intrínsecament insegur marxar per carrers oberts i que ho fan sota el seu propi risc.  

També es demana als participants que recordin els límits de la manifestació legal. VicPD's Guia de demostració segura i pacífica conté informació sobre els drets i les responsabilitats de la manifestació pacífica. 

Els agents estaran al lloc, i la nostra feina és preservar la pau i mantenir la seguretat pública per a tothom. Controlem el comportament, no les creences. Les conductes perilloses o il·lícites durant les manifestacions s'afrontaran amb la desescalada i l'aplicació. 

Càmeres CCTV vigilades temporals desplegades 

Desplegarem les nostres càmeres de CCTV temporals i vigilades per donar suport a les nostres operacions per garantir la seguretat pública i ajudar a mantenir el flux de trànsit. El desplegament d'aquestes càmeres forma part de les nostres operacions per donar suport a la seguretat de la comunitat i s'ajusta a les lleis de privadesa provincials i federals. S'han instal·lat senyals temporals a la zona per garantir que la comunitat estigui al corrent. Les càmeres es retiraran un cop finalitzada la manifestació. Si teniu dubtes sobre el desplegament temporal de la nostra càmera, envieu un correu electrònic [protegit per correu electrònic]. 

Celebracions de l'Any Nou Lunar: diumenge 18 de febrer 

Aquest diumenge 18 de febrer hi haurà talls de carreteres del centre de la ciutat per l'esdeveniment de l'Any Nou Lunar que celebra l'Any del Drac. Els esdeveniments comencen a les 11:30 h amb la desfilada dels lleons que comença a les 1:00 al bloc 600 del carrer Fisgard. 

El bloc 500 del carrer Fisgard estarà tancat a tot el trànsit de vehicles de 8:00 a.m. a 5:00 p. m. i altres interseccions del centre de la ciutat es tancaran a mesura que els participants es desplacen per la ruta de la cercavila.  

A continuació trobareu un mapa de la ruta de la cercavila. Els agents de VicPD es desplegaran per controlar el trànsit i per mantenir segurs els participants de la desfilada i els membres de la comunitat durant aquest esdeveniment. 

Mapa de les rutes de la desfilada del lleó 

-30- 

Estem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com per a càrrecs civils. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajudeu-nos a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.