Data: Tancat dimarts, de febrer de 20, 2024 

Victòria, BC – VicPD ha publicat i presentat les targetes d'informe de seguretat comunitària (CSRC) del tercer trimestre de 2023 per a victòria i Esquimalt.   

El 15 de febrer, el cap Del Manak va presentar el CSRC del quart trimestre de 2023 a l'Ajuntament de Victòria, tancant el període d'informes del quart trimestre. El 4 de febrer es va presentar el CSRC Q4 2023 d'Esquimalt.    

Es pot accedir a tots dos informes Obriu VicPD, el centre únic d'informació sobre el departament de policia de Victòria.     

Al quart trimestre s'inclou el nostre resum anual, que ofereix una instantània dels assoliments del nostre Pla estratègic per donar suport a la seguretat de la comunitat, millorar la confiança del públic i assolir l'excel·lència organitzativa. Aquest any cal destacar l'impacte de la nostra reorganització de primera línia.  

Un enfocament clau del nostre Pla estratègic va ser els esforços de contractació i retenció, inclosos canvis significatius per garantir la salut mental i el benestar dels nostres agents. L'impacte d'això es veu a través d'un augment del 20% de la nostra força desplegable des del 2021 (percentatge dels nostres agents totalment desplegables per a les tasques policials), cosa que suposa un retorn als nivells previs a la pandèmia. El 2023, vam donar la benvinguda a 16 nous oficials i set oficials experimentats a la família VicPD.  

A més, els nostres voluntaris i agents de reserva de VicPD van aportar prop de 15,000 hores de voluntariat el 2023; un augment interanual de 3,500 hores. Aquests programes sòlids continuen jugant un paper fonamental per donar suport a la nostra visió Una comunitat més segura junts, alhora que ofereix una progressió natural cap a una carrera en l'aplicació de la llei. 

Els butlletins d'informes també proporcionen un resum dels fitxers destacats, els esforços de prevenció del crim i les activitats de participació comunitària a la ciutat i el municipi des de l'1 d'octubre fins al 31 de desembre de 2023.    

-30- 

Estem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com per a càrrecs civils. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajudeu-nos a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.