Data: Dijous, febrer 22, 2024 

Arxiu: 23-43614 

Victòria, BC – Els investigadors han obtingut imatges del sospitós en un incident d'agressió no provocada del novembre i demanen ajuda a la ciutadania mentre treballen per identificar-lo. 

Aproximadament a les 11 hores del 22 de novembre, la víctima caminava prop de la intersecció de Kings Road i Fifth Street quan una persona desconeguda es va acostar a la víctima i, sense provocació, li va donar un cop de puny a la cara. La víctima va patir ferides greus, però que no posaven en perill la seva vida i va ser atesa a l'hospital. El sospitós va ser descrit com un home d'uns vint anys de pell molt fosca, uns sis peus d'alçada, una complexió esvelta i amb una caputxa verda i pantalons de pista negres. 

L'incident es va denunciar a VicPD l'endemà i a Actualització de la comunitat buscant testimonis potencials o imatges de CCTV es va publicar el 15 de desembre.  

Des d'aleshores, els investigadors van obtenir les següents imatges (els colors s'han distorsionat perquè en aquell moment era fosc): 

 Imatges del sospitós obtingudes d'imatges de CCTV 

Si reconeixeu aquest sospitós o teniu informació sobre aquest incident, truqueu a l'E-Comm Report Desk al (250) 995-7654 extensió 1. Per informar el que sabeu de manera anònima, truqueu a Greater Victoria Crime Stoppers al 1-800- 222-8477 o envieu un consell en línia a Greater Victoria Crime Stoppers.   

-30- 

Estem buscant candidats qualificats tant per a càrrecs d'oficial de policia com per a càrrecs civils. Estàs pensant en una carrera al servei públic? VicPD és una empresa d'igualtat d'oportunitats. Uneix-te a VicPD i ajudeu-nos a fer de Victòria i Esquimalt una comunitat més segura junts.