Data: Dimarts, 10 d'abril de 2024 

Fitxer VicPD: 24-12134
Fitxer VIIMCU: 24-7358

Victoria, BC – Poc abans de mitjanit ahir a la nit, els agents de la patrulla de VicPD van respondre a un informe d'un apunyalament al bloc 2900 del carrer Douglas.  

Els agents van arribar al lloc dels fets i van trobar un home amb ferides per arma blanca. Els agents i els paramèdics del Servei d'Emergència Sanitària de BC van oferir atenció mèdica d'emergència a la víctima, però va sucumbir a les seves ferides. 

No s'han fet detencions i els investigadors de la Unitat Integrada de Crims Majors de l'illa de Vancouver (VIIMCU) demanen a qualsevol persona que pugui tenir informació sobre aquest incident que truqui a la línia d'informació VIIMCU al (250) 380-6211. Els investigadors creuen que es tracta d'un incident aïllat i que no hi ha cap risc continu per a la seguretat de la comunitat. 

VIIMCU continua investigant aquest fitxer i no es poden compartir més detalls en aquest moment. 

-30-