Data: Thursday, April 11, 2024 

Victòria, BC – Avui homenatgem VicPD Cst. Ian Jordan, que l'11 d'abril de 2018, als 66 anys, va morir després de rebre una lesió cerebral traumàtica fa 30 anys, després d'un greu incident de vehicle mentre responia a una trucada matinal. 

Cst. Ian Jordan va resultar ferit de servei el 22 de setembre de 1987, quan responia a una alarma empresarial. El seu vehicle policial va xocar amb una altra unitat de resposta als carrers Douglas i Fisgard. Mai va recuperar la consciència i va ser hospitalitzat fins a la data del seu traspàs, l'11 d'abril de 2018. Tenia 35 anys en el moment dels fets. 

Hospitalitzat durant més de 30 anys, molts agents i personal de VicPD van visitar el Cst. Jordan amb regularitat i s'assegurava que sabia que formava part de la nostra família VicPD. Es va mantenir un canal de ràdio i un escàner al Cst. El llit de Jordan fins al seu recent traspàs. 

Cst. A Ian Jordan li sobreviuen la seva dona Hilary i el seu fill Mark, que avui estan en els nostres pensaments. 

Mai oblidarem el servei i el sacrifici dels nostres herois caiguts. Podeu obtenir més informació sobre els oficials de VicPD que han fet el màxim sacrifici en el seu deure visitant: Herois caiguts - VicPD.ca. 

-30-