Data: Dijous, 6 de juny de 2024 

Arxiu: 24-19326 

Victòria, BC – Es desplegarà un CCTV temporal, i es preveuen interrupcions del trànsit per a una manifestació prevista per aquest dissabte 8 de juny. La manifestació començarà aproximadament a les 3 de la tarda i durarà aproximadament dues hores.  

VicPD reconeix el dret de tothom a la llibertat d'expressió i de reunió legal, i a manifestar-se en espais públics, inclosos els carrers, tal com està protegit per la Carta canadenca de drets i llibertats. Tanmateix, es recorda als participants que és intrínsecament insegur marxar per carrers oberts i que ho fan sota el seu propi risc.  

També es demana als participants que recordin els límits de la manifestació legal. VicPD's Guia de demostració segura i pacífica conté informació sobre els drets i les responsabilitats de la manifestació pacífica. 

Els agents estaran al lloc, i la nostra feina és preservar la pau i mantenir la seguretat pública per a tothom. Controlem el comportament, no les creences. Les conductes perilloses o il·lícites durant les manifestacions s'afrontaran amb la desescalada i l'aplicació. 

Càmeres CCTV vigilades temporals desplegades 

Desplegarem les nostres càmeres de CCTV temporals i vigilades per donar suport a les nostres operacions per garantir la seguretat pública i ajudar a mantenir el flux de trànsit. El desplegament d'aquestes càmeres forma part de les nostres operacions per donar suport a la seguretat de la comunitat i s'ajusta a les lleis de privadesa provincials i federals. S'han instal·lat senyals temporals a la zona per garantir que la comunitat estigui al corrent. Les càmeres es retiraran un cop finalitzada la manifestació. Si teniu dubtes sobre el desplegament temporal de la nostra càmera, envieu un correu electrònic [protegit per correu electrònic]. 

-30-