Treffi: Perjantai, helmikuu 23, 2024 

Tiedosto: 24-6074 

Victoria, BC – 20. helmikuuta, juuri kello 8:00 jälkeen, partiopoliisit saapuivat Menzies Streetin 100 kortteliin saadakseen ilmoituksen ryöstöstä, johon osallistui kuusi nuorta. 

Uhri kertoi matkaavansa kotiin ruokakaupasta rullalaudalla, kun joukko nuoria lähestyi häntä. Yksi epäillyistä osoitti uhria veitsellä ja vei osan heidän omaisuudestaan. 

Vastaavat poliisit tutkivat alueen ja löysivät kouluikäisen ryhmän lähistöltä. Uhrin tavarat palautettiin heille ja veitsen kantanut nuori otettiin kiinni ja vapautettiin myöhemmin saapumisilmoituksella tulevalla oikeudenkäynnillä. 

Tutkinta on kesken, eikä tarkempia tietoja voida tässä vaiheessa kertoa. 

Nuorten väkivallan estäminen – VicPD:n ensisijainen huolenaihe 

Vuonna 2022 VicPD vastasi jatkuvaan nuorten väkivaltaan Victorian keskustassa joinakin öinä nähdä yli 150 nuoren kokoontuvan ja tekevän erilaisia ​​pahoinpitelyjä, satunnaisia ​​pahoinpitelyjä ja julkista huumeiden tai alkoholin käyttöä. 

VicPD jatkaa työskentelyä yhteisön kumppaneiden, mukaan lukien alueellisten poliisikumppaneiden, koulupiirien, vanhempien ja huoltajien kanssa, jakamalla tietoja ja pyrkimällä puuttumaan tähän käyttäytymiseen. Esimerkki tästä ennaltaehkäisy- ja interventiostrategiasta on Mobile Youth Services Team (MYST), joka on alueellinen yksikkö, joka tarjoaa palveluja CRD:ssä Sookesta Sidneyyn. MYST tekee yhteistyötä poliisin ja nuorisoneuvojan kanssa tukeakseen riskialttiita nuoria, jotka ovat usein seksuaalisen hyväksikäytön tai jengirekrytoinnin kohteena. Lue lisää MYST:stä kuuntelemalla heidän jaksonsa Victoria City Police Union True Blue Podcastista tätä.  

-30- 

Haemme päteviä hakijoita sekä poliisi- että siviilitehtäviin. Harkitsetko uraa julkishallinnossa? VicPD on tasa-arvoinen työnantaja. Liity VicPD:hen ja auta meitä tekemään Victoriasta ja Esquimaltista turvallisempi yhteisö yhdessä.