Treffi: Maanantai, huhtikuu 15, 2024 

Tiedosto: 24-12873 

Victoria, BC – Maanantaina, 15. huhtikuuta, juuri ennen klo 10 VicPD:n liikennevirkailijat suorittivat ennakoivia partioita keskustan ytimessä, kun heidät ilmoitettiin vastaamaan puukotukseen Yates Streetin 30 korttelissa. 

Poliisi arvioi nopeasti, että miespuolista uhria oli puukotettu. He antoivat ensiapua, ja mies kuljetettiin sairaalaan vakavien, mutta ei hengenvaarallisten vammojen vuoksi. Jalankulkijoiden jalkaliikenne häiriintyi alueella, kun kolme kohtausta erotettiin ja dokumentoitiin, ja rikosteknisten tutkimuspalvelujen osasto keräsi todisteita. Muita uhreja ei ollut, eikä pidätyksiä ole tehty.  

Tämä tiedosto on tutkinnan alkuvaiheessa, ja virkamiehet pyytävät kaikkia, jotka ovat nähneet tapahtuman tänään, tai ketä tahansa, jolla saattaa olla CCTV-kuvaa tapahtumasta, soittamaan ECMM Report Deskiin numeroon (250)-995-7654 alanumero 1. Ilmoita tuntemasi tiedot nimettömästi, soita Greater Victoria Crime Stoppersille numeroon 1-800-222-8477. 

Tämä on seitsemäs puukotustapaus sitten maaliskuun 1. päivän Victoriassa, ja kaksi tapausta epäillään murhia. Näitä kaikkia pidetään kuitenkin yksittäisinä tapauksina, eikä ole syytä uskoa, että ne liittyvät toisiinsa tällä hetkellä.  

Vaikka viimeaikaisten puukotustapahtumien määrä ja tiheys on huolestuttava, se ei ole merkittävästi suurempi kuin useimpina muina vuosina, kuten alla olevasta kaaviosta käy ilmi, joka sisältää yksityiskohtaiset raportit kaikista veitsellä tehdyistä pahoinpitelyistä kunkin vuosineljänneksen aikana viimeisen viiden vuoden aikana. On tärkeää huomata, että nämä luvut eivät tarkoita erityisesti puukotuksia, vaan kaikkia pahoinpitelyjä, joihin liittyy veitsi.  

VicPD:n virkailijat ovat viime kuukausina suorittaneet enemmän partioita keskustan ytimessä, mukaan lukien jalkapartiot, ja jatkavat tätä ennakoivaa työtä varmistaakseen, että Victoria on edelleen turvallinen yhteisö. Joka päivä kymmenet tuhannet ihmiset asuvat, työskentelevät, leikkivät ja vierailevat turvallisesti Victoriassa, ja kansalaistemme ja vierailijoidemme pitäisi jatkossakin tuntea olonsa turvalliseksi päivittäisessä elämässään. 

Koska tämä tiedosto on edelleen tutkinnan alla, lisätietoja ei voida jakaa tällä hetkellä.  

-30-