Treffi: Perjantai, huhtikuu 19, 2024 

Tiedosto: 24-12869 

Victoria, BC – Tilapäinen CCTV otetaan käyttöön ja liikennehäiriöitä odotetaan suunniteltuun mielenosoitukseen tänä lauantaina 20. huhtikuuta. Mielenosoitus alkaa noin klo 3 ja kestää noin kaksi tuntia.  

VicPD tunnustaa jokaisen oikeuden sananvapauteen ja lailliseen kokoontumiseen sekä mielenosoittamiseen julkisilla alueilla, mukaan lukien kaduilla, kuten Kanadan oikeuksien ja vapauksien peruskirja suojaa. Osallistujia kuitenkin muistutetaan, että avoimilla kaduilla marssiminen ei ole luonnostaan ​​turvallista ja että he tekevät sen omalla vastuullaan.  

Osallistujia pyydetään myös muistamaan laillisen mielenosoituksen rajat. VicPD:t Turvallinen ja rauhallinen mielenosoitusopas sisältää tietoa rauhanomaisen mielenosoituksen oikeuksista ja velvollisuuksista. 

Virkamiehet ovat paikalla, ja meidän tehtävämme on säilyttää rauha ja ylläpitää yleistä turvallisuutta kaikille. Me poliisin käyttäytyminen, emme uskomukset. Mielenosoitusten aikana tapahtuvaan vaaralliseen tai laittomaan käytökseen vastataan eskalaatiolla ja täytäntöönpanolla. 

Väliaikaiset, valvotut CCTV-kamerat käytössä 

Otamme käyttöön väliaikaiset, valvotut CCTV-kameramme toimintamme tueksi varmistaaksemme yleisen turvallisuuden ja auttaaksemme ylläpitämään liikenteen sujuvuutta. Näiden kameroiden käyttöönotto on osa toimintaamme yhteisön turvallisuuden tukemiseksi, ja se on sekä maakuntien että liittovaltion tietosuojalakien mukainen. Alueella on tilapäisiä kylttejä varmistaakseen, että yhteisö on tietoinen. Kamerat puretaan mielenosoituksen päätyttyä. Jos olet huolissasi väliaikaisesta kameran käyttöönotosta, lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu]. 

-30-