Babagan awake dhewe

Departemen Polisi Victoria didegaké ing taun 1858 lan minangka departemen Polisi paling tuwa ing sisih kulon Great Lakes. Petugas polisi, staf sipil lan sukarelawan kanthi bangga ngladeni Kutha Victoria lan Township Esquimalt.

Kutha Victoria minangka tujuan wisata sing misuwur ing donya, dumunung ing pucuk kidul Pulo Vancouver. Kutha iki minangka ibukutha British Columbia lan Township of Esquimalt minangka papan kanggo Armada Pasifik Angkatan Laut Kanada.

Vision

Komunitas sing luwih aman bebarengan

Mission

Ngirim keunggulan ing safety umum kanggo rong komunitas sing beda-beda liwat keterlibatan, pencegahan, kepolisian inovatif lan Persetujuan Framework.

gol

  • Ndhukung Keamanan Komunitas
  • Ningkatake Kepercayaan Umum
  • Entuk Keunggulan Organisasi

Nilai

  • Integritas
  • Tanggung jawab
  • Kolaborasi
  • Inovasi

Kepala Polisi Del Manak

Kepala Polisi Del Manak lagi 33 taun dadi polisi. Dheweke miwiti karir kepolisian karo Departemen Polisi Vancouver lan gabung karo Departemen Polisi Victoria ing taun 1993, ing ngendi dheweke wis njabat ing macem-macem bagean lan peran. Lurah Manak munggah pangkat dadi Kepala Polisi tanggal 1 Juli 2017 lan diajeni dadi Kepala Polisi ing kutha lair lan gedhe.

Kepala Manak minangka lulusan Program Akademi Nasional FBI lan Program Kepemimpinan Polisi Universitas Dalhousie. Ing 2019, dheweke ngrampungake Master of Arts in Terrorism, Risk and Security Studies saka Universitas Simon Fraser.

Ing taun 2011, Kepala Manak dadi panampa Penghargaan Sersan Bruce MacPhail kanggo Keunggulan Akademik. Ing taun 2014, Kapolres Manak diangkat dadi Anggota Ordo Kehormatan Kepolisian. Kajaba iku, dheweke dadi panampa medali Jubilee Intan Ratu Elizabeth II lan medali Layanan Teladan Polisi.

Kepala Manak wis nglatih akeh tim baseball, hoki lan bal-balan sajrone pirang-pirang taun lan tetep aktif ing komunitas kasebut.

Rilis Warta Paling Anyar

13May, 2024

Kekerasan Pemuda Akhir Pekan ing Esquimalt

Muga 13th, 2024|

Tanggal: Senin, 13 Mei 2024 Files: 24-16290, 24-16321, 24-16323, 24-16328 Victoria, BC - Petugas VicPD nyelidiki pirang-pirang gangguan sing disebabake dening para pemuda cedhak perayaan Buccaneer Days ing Esquimalt ing dina Setu wengi. Sawise jam 10:00 ing dina Sabtu, Mei [...]