Kartu Laporan Keselamatan Masyarakat

VicPD nyedhiyakake layanan polisi kanggo rong kotamadya, kutha Victoria lan Township of Esquimalt. Komponen saka perjanjian kerangka kalebu pangiriman Kartu Laporan Keamanan Komunitas kanthi seprapat. Padha kalebu macem-macem statistik, lan ringkesan informasi layanan lan tren kanggo loro munisipalitas kanggo saben waktu.

Mangkene Kartu Laporan Keamanan Komunitas paling anyar:

Victoria - Q4 2023

Esquimalt - Q1 2024

Februari 2, 2024 Muga 10, 2024

Laporan kasebut diterbitake ing dina sing diwenehake marang rong dewan kasebut.

Informasi Komunitas CSRC Anyar | Victoria

Klik gambar kanggo ndeleng liyane

Informasi Komunitas CSRC Anyar | Victoria

Klik gambar kanggo ndeleng liyane

Informasi Komunitas CSRC Anyar | Esquimalt

Klik gambar kanggo ndeleng liyane

Informasi Komunitas CSRC Anyar | Esquimalt

Klik gambar kanggo ndeleng liyane