Survey Masyarakat VicPD

Yen sampeyan wis diundang kanggo ngrampungake Survey Komunitas VicPD 2024, lan wis nampa kode akses unik, mangga klik ing kene kanggo ngakses survey 2024.

Kita minangka bagean saka komunitas sing kita layani. Pramila saben taun kita nganakake survey komunitas lengkap kanggo mesthekake yen kita ngirim layanan polisi sing paling apik kanggo komunitas Victoria lan Esquimalt.

Desain survey komunitas VicPD adhedhasar pedoman Statistik Kanada, scan lingkungan nasional saka survey polisi ana, uga survey kepungkur sing wis kita ngatur, ngidini kanggo analisis tren.

Aku arep matur nuwun marang kabeh responden survey sing njupuk wektu kanggo nuduhake pikirane ing prioritas safety umum lan uneg-uneg, carane kita nindakake minangka departemen polisi, lan carane kita bisa dadi luwih apik. Tim Kepemimpinan Senior VicPD ngarep-arep njelajah kepiye carane bisa ngetrapake umpan balik iki kanggo entuk manfaat saka komunitas kita

Del Manak
Kepala Polisi