Датум на: Сабота, април 1, 2023

Податотека: 23-11632

Викторија, п.н.е. – Високоризичниот исчезнат Метју, за кој вчера беше известено исчезнато лице, е лоциран и е безбеден.

Ви благодариме на сите што го споделија ова предупредување.

-30-

Бараме квалификувани кандидати и за полициски и за цивилни позиции. Размислувате за кариера во јавниот сервис? VicPD е работодавач со еднакви можности. Придружете се на VicPD и помогнете ни да ги направиме Викторија и Ескималт побезбедна заедница заедно.