Датум на: Петок, април 12, 2024 

Податотека: 23-12395 

Викторија, п.н.е. – Инспекторите бараат ваша помош додека работиме на лоцирање на бараното лице Кристијан Ричардсон. 

Ричардсон се бара за измама над 5000 долари и се верува дека е во областа Голема Викторија или Вистлер. Ричардсон обично патува со јавен превоз или услуга за споделување на возење.  

Ричардсон има 45 години, висок пет стапки и 9 инчи, со тешка градба, светло-кафеава коса и сини очи. Фотографија на Ричардсон е подолу. 

Ако го видите Кристијан Ричардсон, јавете се на 911. Ако имате информации за тоа каде се наоѓа Ричардсон, ве молиме јавете се на VicPD Report Desk на (250)-995-7654 екстензија 1. За да пријавите што знаете анонимно, ве молиме јавете се на Greater Victoria Crime Stoppers на 1- 800-222-8477. 

-30-