Датум на: Понеделник, април 15, 2024  

Податотека: 23-12395 

Викторија, п.н.е. – Службениците на VicPD синоќа го лоцираа и уапсија бараното лице Кристијан Ричардсон. Ричардсон бил баран за измама над 5,000 долари и а Предупредување за барано лице на VicPD беше издаден на 12 април. 

 

Ви благодариме на сите што ни помогнаа со споделување на предупредувањето за барано лице. VicPD е горд на работата направена од нашите полицајци во успешното истражување, лоцирање и апсење на Ричардсон. 

-30-